FRISØR

EN GOD KLIPP ER AVGJØRENDE FOR DITT VELVÆRE.

Vår salong har en rolig og avslappende atmosfære med egne behandlingsrom. Vi vet at håret betyr mye for selvfølelsen. En god klipp er viktig, om håret ditt er langt eller kort, -tynt eller kraftig.  Vi er erfarne frisører som elsker å forandre, men kom gjerne til oss om du bare ønsker en liten justering også!

Vi bruker hårfarger som er plantebaserte og uten ammoniakk, PPD, Resorcinol og parfyme. Vi vet at kjemikalier kan være skadelig for hår og hodebunn, derfor ønsker vi å tilby de mest skånsomme fargene på markedet.

ZenzTherapy Alternative Colors er bygd opp av naturlige ingredienser som Noni, Jojoba, Tea Tree, Rosmarin og Lavendel. Disse ingrediensene tilfører fuktighet og glans til hårstrået, samtidig som de tar vare på den sensitive hodebunnen. De dekker 100% grått hår og gjør håret mykt og glansfullt.

Vi er også HAIRTALK – stylist. Hairtalk-extensions er verdens mest skånsomme hairextensions. Du kan få lengre hår, eller fylle ut ditt eget for å få mer volum. Passer svært godt til deg med tynt hår. Se også egen Hairtalk side 🙂

Ring på tlf: 52 97 66 00  eller ta kontakt på mail: post@gronnestadharklinikk.no for timebestilling.