Mange menn og kvinner sliter med hårtap. For deg med tynt hår finnes mange forskjellige løsninger som ser og kjennes svært naturlige ut. Det finnes hårdeler i ekte hår og syntetisk hår som kan limes, eller som du selv kan ta på og av.

For deg som ønsker en varig løsning kan en hårerstatning være perfekt. Hårdelen er håndknyttet av ekte hår, og blir spesialtilpasset til deg, slik at dine ønsker og behov blir ivaretatt. Sammen finner vi ut hvilken frisyre, hårtype, hårlengde, festemetode, farge osv. som passer deg best. Denne type hårerstatning har en svært høy kvalitet. Du har full frihet i hverdagen til å være aktiv og til å dyrke dine interesser.

En parykk kan også være en god løsning til midlertidig eller varig hårtap. I en sykdomsperiode kan hårtapet bli en ekstra belastning og bekymring for mange. Vi har lang erfaring med å hjelpe kreftpasienter med parykk. Det er lurt å ta kontakt med oss før behandlingen din starter. Ofte kan det ta kort tid før en mister håret. De fleste blir overrasket hvor fine og naturlige parykkene ser ut. Det finnes et stort utvalg av flotte parykker som er laget av ekte hår og syntetisk hår. Vi hjelper deg til å velge en modell som du liker, og som kler deg. Vår salong har en rolig og behagelig atmosfære. Vi har egne behandlingsrom der du kan sitte i fred og ro.

Vi har også et bra utvalg av hodeplagg som kan brukes alternativt til parykk. Disse er laget av bambus-viscose og er svært myke og behagelige å ha på. Kom innom og se vårt utvalg!

NAV gir en årlig støtte til hårdeler og parykk dersom hårtapet er sykdomsrelatert. Gå inn på www.nav.no

 

                                                         

Parykk fra Jon Renau                                                                    Hodeplagg fra Christine Headwear