Trikologibehandling

 
UNDERSØKELSE MED MIKROKAMERA:

Vi bruker et mikrokamera som forstørrer opp hår og hodebunn 200 ganger. Via en monitor kan vi se på hodebunnen om den er fet eller tørr, og vi kan vurdere hårsekkenes tilstand. Med utgangspunkt i bildene lager vi en plan for behandling. Det finnes mange ulike varianter av hodebunnsproblemer. Nøyaktig analyse med mikrokamera gir det beste utgangspunktet for å gi en personlig vurdering og behandling. Alle produktene er laget av rene naturprodukter. De er klinisk testet på mennesker. Preparatene i kombinasjon medfører at prosessene forsterker hverandre og gir en positiv synergieffekt noe som også er utgangspunkt for våre gode resultater. Vi gjør regelmessige kontroller hvor vi følger forandringer, og tilpasser behandlingen for et best mulig resultat.

BEHANDLING I KLINIKK:

Vår Trikologi-behandling utføres av erfarne frisører som har tatt spesialkurs i Trikologi. Behandlingen går ut på å rengjøre hodebunnen grundig. Deretter påføres en dyptvirkende næringsrik hodebunnsbehandling, med massasje og dampvarme. Når alle ingrediensene tilføres huden, kjennes det ofte avkjølende. Noen kan få en følelse av økt varme under dampvarmeren, men dette føles bare behagelig. Etter endt virketid vaskes håret, og vi tilfører velgjørende lotions. Vi føhner og styler håret ditt som du ønsker etter behandling.

HVOR MANGE BEHANDLINGER TRENGER MAN?

Dette avhenger av den enkelte persons helse tilstand. Vi anbefaler ofte en intensiv kur-periode på 6-10 behandlinger, i tillegg til hjemmebehandling. Under behandlingen starter en prosess med økning av blodsirkulasjonen i hodebunnen og hårsekkenes syreinntak. Behandlingen kan ta fra en måned og opp til et år avhengig av problem og vanskelighetsgrad.

HJEMMEBEHANDLING:

Hver kunde får anbefalt et eget hjemmebehandlingsprogram. Dette programmet består av flere produkter, satt sammen ut ifra analyse av hodebunnen og de problem kunden har. For å oppnå resultat er det viktig at produktene brukes slik det er foreskrevet. Vi anbefaler alltid de produktene som er de beste for din hodebunn og ditt hår.

RESULTAT:

Resultatene er svært individuelle og avhengig av hvilken sykdom og symptomer kunden lider av. Livsstil, sykdom, medisiner og det daglige stressnivået er ofte avgjørende. Mikrokamera vil vise forbedringene allerede etter åtte til ti behandlinger. Ved vanskeligere sykdommer eller svært dårlig tilstand i hodebunnen vil det ta lengre tid. Det er selvfølgelig viktig at hjemmebehandlingen blir utført riktig.

Vår erfaring viser at de aller fleste som anbefales behandling oppnår gode resultater og en god og langvarig effekt av Trikologi-metoden. Mange blir helt bra, andre oppnår merkbar forandring hvor det er et spørsmål om tid for å oppnå det ønskede resultat. Disse er individuelle og vi vil gjøre vårt beste for at du skal bli fornøyd.

hodebunnsbilde
               Mikrokamera viser flass i hodebunnen.