Vår salong er sentralt i Stavanger,- det er gåavstand fra buss og tog. Vi har gratis parkering for våre kunder. Salongen har en rolig og avslappende atmosfære. Vi har egne behandlingsrom, der du kan nyte våre behandlinger i fred og ro. Vi er opptatt av å sette deg som kunde i fokus!

Grønnestad Hårklinikk & Frisør AS er blitt til av de tidligere salongene Marias Hårklinikk Norge AS og Grønnestad Hårsenter AS. Vi har lang erfaring med  hodebunnsproblemer, trikologibehandling, hårdeler og parykker.

Vi vet at en del hodebunnsproblemer kan føre til uro og usikkerhet. Våre ansatte har taushetsplikt, og personlige opplysninger blir behandlet konfidensiellt. Du kan føle deg trygg på at dine behov blir ivaretatt på best mulig måte.

Du er selvfølgelig velkommen om du f.eks. trenger råd om shampo, eller ønsker en sjekk på håret eller hodebunnen din. Vi vil gjøre alt vi kan for å imøtekomme dine ønsker og behov.

Vi kan hjelpe deg med riktig frisyre. En god klipp er ofte avgjørende for personlig velvære og selvtillit. Vi har lang erfaring med tynt hår, -og kan gi deg råd om klipp og styling for å få det beste ut av deg selv.