TRYGG SALONG

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til TRYGG SALONG.

Vi gjør selvfølgelig alt for at smittevernreglene holdes! Vi jobber kontinuerlig for at du skal føle deg trygg hos oss. Derfor ber vi alle kunder om å fortsette å overholde FHI`s smittevernregler!

For din og vår trygghet er disse punktene viktige:

-BRUK MUNNBIND:  FHI anbefaler munnbind dersom du ikke kan holde 1 meters avstand. Ta med ditt eget eller kjøp hos oss for kr. 15,-

-KOM FRISK!  -Kom ikke til oss dersom du ikke føler deg bra, eller har luftveissymptomer. Ta hensyn til din frisør og til andre kunder. Ring oss så snart du kan for å booke om timen din.

-KARANTENE:  – FHI`s karanteneregler gjelder for alle i samfunnet. Har du vært i et rødt land eller område må du vente 10 dager før du kommer til oss.

-VASK/DESINFISÉR HENDENE! -Alle kunder skal rengjøre hendene sine ved ankomst.

-EGENERKLÆRING: -Alle kunder må fylle ut egenerklæringsskjema for smittesporing før behandlingen kan starte.

-HOLD AVSTAND! -Vi er heldige som har egne behandlingsrom til kundene våre! Vi oppfordrer alle kunder til å komme presis til timen (ikke før). Vi kan ikke ha flere kunder i ventesonen.

-DESINFISÉR MOBILEN! -Mobiltelefon kan være en smittekilde, den bør desinfiseres før bruk.

-REN SALONG: -Salongen blir rengjort og desinfisert i henhold til FHI`s anbefalinger. Det legges spesiellt vekt på alle verktøy og berøringsflater.

-REN BEHANDLING: -Vi følger FHI`s råd og veiledning. Det kan være smitte av Covid-19 virus i hår som kan videreføres til hendene. Vi vasker derfor håret til alle kunder i salongen. Skal du farge håret, er det fint om du kommer med nyvasket hår.

-OPPDATERT SMITTEVERN KUNNSKAP: -Alle våre ansatte kurses i smittevern: Vi har gjennomgått NFVB og Folkehelseinstituttets smittevernkurs. Sammen sørger vi for trygge rammer!