PARYKK OG HÅRERSTATNINGER

VI HJELPER DEG MED Å FINNE DIN LØSNING!

Mange menn og kvinner sliter med hårtap. Det finnes ulike årsaker til at en mister hår. Mange opplever det som veldig dramatisk.

Vi er glade for at det finnes mange forskjellige løsninger som ser og kjennes naturlige ut! For oss frisører er det svært takknemlig å få lov til å jobbe med dette. Det finnes flotte parykker og hårdeler i ekte hår og syntetisk hår.

En parykk kan være en god løsning til midlertidig eller varig hårtap. I en sykdomsperiode kan hårtapet bli en ekstra belastning og bekymring for mange. Vi har lang erfaring med å hjelpe kreftpasienter med parykk. Det er lurt å ta kontakt med oss før behandlingen din starter. Ofte kan det ta kort tid før en mister håret. De fleste blir overrasket hvor fine og naturlige parykkene ser ut. Det finnes et stort utvalg av flotte parykker! Vi hjelper deg til å velge en modell som du liker, og som kler deg. Det er også svært viktig at parykken har en god passform.  Vår salong har en rolig og behagelig atmosfære. Vi har egne behandlingsrom der du kan sitte i fred og ro.

Hvis du har mistet flekker av håret ditt, kan vi også hjelpe deg. Hairextensions eller en hårdel kan brukes til å skjule flekkene. Det finnes hårdeler med bunn som kan klipses fast i ditt eget hår. Disse kan også limes fast med ulike festesystemer.

For deg som ønsker en varig løsning kan en fastlimt hårerstatning være perfekt. Hårdelen er håndknyttet av ekte hår, og blir spesialtilpasset til deg, slik at dine ønsker og behov blir ivaretatt. Sammen finner vi ut hvilken frisyre, hårtype, hårlengde, festemetode, farge osv. som passer deg best. Denne type hårerstatning har en svært høy kvalitet. Du har full frihet i hverdagen til å være aktiv og til å dyrke dine interesser.

NAV gir en årlig støtte til hårdeler, hodeplagg og parykk dersom hårtapet er sykdomsrelatert. Vi kan hjelpe deg med søknad til NAV.  Ta med rekvisisjon fra behandlende lege til oss, -så ordner vi resten.                               Du må bestille tid hos oss:                                             www.gronnestadharklinikk.no , telefon 52976600  Eller bestill tid i FIXIT-appen.

Mer informasjon: www.nav.no

Vi har et stort utvalg av hodeplagg fra Christine Headwear og I`M Design. Disse er laget av myke materialer og er svært behagelige å ha på.  De finnes i mange forskjellige modeller, farger og fasonger. Det kommer ny kolleksjon fra Christine Headwear hver vår og høst.

Bestill tid i FIXIT appen, eller her på vår nettside. Du kan også ringe oss: tlf. 52976600 , eller mail: post@gronnestadharklinikk.no

Vi har bra utvalg av hodeplagg fra Christine Headwear.  Velkommen inn!

 

Flotte ektehårsparykker fra Jon Renau!