Psoriasis

psoriasis

Psoriasis er en kronisk hudsykdom som får hudcellene til å dele seg raskere. Normale hudceller bruker 28 dager på å fornye seg, mens hos psoriasispasienter tar det kun 4 dager. Psoriasis er en kombinasjon av hurtig celledeling, og en overreaksjon i immunforsvaret. Psoriasis kan bli svært ubehagelig og også smertefullt. Huden kan klø og bli flasset, tørr, rød, og sår. Ved alvorlige plakkdannelser kan det også forekomme hårtap.

Trikologi-behandling går ut på å rense hodebunnen, og å tilføre en dyptvirkende, mykgjørende hodebunnsbehandling med massasje og dampvarme. Etter endt virketid vaskes håret grundig, og vi tilfører velgjørende lotions. Det er dette som gjør Trikologi-behandling så velegnet til psoriasispasienter. Mange har hud som er skurvet og flasset, -og vi kan ofte se at mye av dette forsvinner etter kun en behandling. Huden føles frisk og ren, og blir mykere. Håret får også tilbake vitaliteten.

Vi hjelper deg med de riktige hjemmeproduktene til din hodebunn og hår. Vår naturserie Calm O`Rising inneholder asiatisk skjoldblad (Centella Asiatica) som har en anti-inflammatorisk effekt. Den tar vare på hodebunn og hår på en svært skånsom måte, og kan brukes daglig.

 

ORising serie Deforforante inneholder islandsk mose som har bakteriehemmende og rensende egenskaper. Peppermynte og lavendel har egenskaper som: antiseptisk, helende og lindrende.