Referanser Trikologi

Kamp mot håravfall!

I mange år slet jeg med håravfall og fet hodebunn. Håret så rett og slett ikke fint ut, det var veldig slitt og tynt. Du kunne tro jeg var en eldre dame, da man så meg bakfra.
Jeg var kun i 20-årene, da håret begynte å forandre seg. Før hadde jeg veldig mye, og sunt hår.
Nå er jeg 33 år, og begynte på behandling hos Marias Hårklinikk for ca to år siden. Jeg er veldig glad og takknemlig for det, da jeg først der fikk forklaring på problemet mitt.
Jeg hadde irritert hodebunn, med mye fet flass. Dette lå rundt hårsekkene og blokkerte dem rett og slett. Slik at håret ikke fikk nok næring og datt ut for fort.
I begynnelsen fikk jeg en 10 gangers behandling der, en gang i uken. Det er en del hjemmeinnsats til å begynne med, men du får veldig god veiledning. Produktene og behandlingen er kostbart, men absolutt verdt å prøve, synes jeg!
Jeg fikk friskere, mer glansfullt hår, og mye mindre håravfall! Hodebunnen har forandret seg, og blir ikke så fort fet som det ble tidligere.
Jeg kan anbefale de gode damene på Marias Hårklinikk, som alltid mottar deg med et smil! Selve behandlingen er nydelig med hodebunnsmassasje med gode lukter.
Til slutt kan jeg bare si, at dere burde prøve denne type behandling, da produktene ikke inneholder kjemiske stoffer og gir resultat ganske fort!

Fornøyd dame.


Cøliaki og stoffskifteproblemer:

For ca 20 år siden fikk jeg diagnosen cøliaki og litt senere lavt stoffskifte. Det var da jeg begynte å miste hår. Jeg har alltid hatt tendens til litt fett hår. Men nå ble håret tørt, fliset og tandert, og hodebunnen var tørr og flasset. Etter et par behandlinger ved Marias Hårklinikk ble håret mitt fyldigere og ikke så tørt. Hodebunnen ble ren og frisk. Det ble som nytt liv i håret. Da jeg kom i venninneklubben lurte mine venninner på hva jeg hadde gjort med håret, for det var jo blitt så fyldig og naturlig flott!

Else G.


Utrolig!  Trikologibehandling ga meg håret tilbake

Jeg er en godt voksen dame som i 2008 begynte å miste håret. Jeg ble fortvilet og redd, for hvem har vel lyst til å miste “kvinnens pryd”? Jeg søkte mange alternativer som skulle stanse håravfallet; hudlege, soneterapi, hårprøveanalyse til USA, der svaret var å ta mange forskjellige vitaminer og helseprodukter. Prøvde dette i 6-7 mnd uten resultat. I september 2009 var parykk siste utvei, tenkte jeg, men så tilfeldigvis leste jeg en annonse i Stavanger Aftenblad om trikologibehandling. Jeg fikk time til konsultasjon og startet med behandling samme dag, 3 ganger i uken hos frisør i 6 uker i tillegg til hjemmebehandling 2 ganger i uken. Etter 4-5 uker merket jeg forandring, hårtapet stoppet litt etter litt. Min faste frisør var skeptisk til dette i starten, men etter noen uker var hun enig i at dette var utrolig. Nå anbefaler hun andre med hårproblemer å prøve behandlingen. Håret er nå helt forandret, mye tettere, tykkere og lett og stelle. Hjemmebehandlingen har jeg fortsatt med 2 ganger i uken samt et par behandlinger ved Marias Hårklinikk for å rense opp hodebunnen. Behandlingen koster en del, men er vel verdt å prøve for dere som sliter med håravfall og andre hårproblemer.

Anonym dame.


Hodebunnsproblemer

Jeg er en gutt på 17 år som i 4 år slet med irritabel hodebunn. Legene klarte ikke å forklare meg hvorfor jeg var irritert i hodebunnen, og derfor fikk jeg ingen kur. Det var mye eksem/flass som var i hodebunnen, uten at jeg visste om det, og dette drysset av kontinuerlig.

Da jeg i senvinteren 2010 så at en hårklinikk spesialisert for hodebunnsirritasjoner skulle åpne her i Stavanger, tenkte jeg at jeg hadde absolutt ingenting å tape på å prøve dette ut. Da jeg kom første gangen ble jeg ganske skremt, da jeg fikk vite at jeg hadde tre forskjellige typer flass. Men allerede etter første behandling merket jeg en enorm fremgang, og etter flere behandlinger gikk det lenger og lenger tid før flasset kom tilbake. Nå, 4 måneder etter behandlingen begynte, er jeg neste helt fin i hodebunnen. Fra å bli behandlet fire ganger i uken tidligere, holder det nå med en gang per uke.

Jeg vil anbefale Marias hårklinikk til alle som har et udiagnostisert problem med hår og hodebunn, fordi jeg opplevde at de med en gang klarte å gi problemet mitt en diagnose. I tillegg fikk jeg en meget effektiv behandling, som gjorde at en sår og skadet hodebunn ble nærmest frisk på 4 måneder.

Gutt 17 år.


Mirakelkur som virker!

Min historie starter med at håret mitt forandret seg fra å være svært tykt og flott til å bli tynt og pistrete. Håravfallet kom med andre ord snikende. Dette skjedde da jeg var rundt 18 – 20 år, og flere besøk hos hudleger kunne ikke gi meg verken noe svar eller behandling for dette. Løsningen ble i mange år en kort frisyre, da så håret ikke fullt så pistrete ut. Og jeg hadde jo ”litt å gå på” siden håret i utgangspunktet hadde vært spesielt tykt og fint. Dette er nå over fem og tyve år siden.

Da jeg oppsøkte Grønnestad Hårsenter sommeren 2008 var det for om mulig å få gjort noe med stadig dårligere hårkvalitet og håravfall gjennom mange år. Jeg vil her skyte inn at jeg verken tror på engler eller mirakelkurer, at jeg i det hele tatt er meget skeptisk til alt som ikke er vitenskapelig bevist, dvs. kommer fra medisinsk hold. Å bruke både tid og masse penger på en behandling som ikke på forhånd kunne garantere resultater, er ulikt meg. Samtidig tenkte jeg at det var forsøket verdt å prøve Trikologi-metoden siden den uansett ikke kunne skade, da den kun inneholdt naturprodukter.

Det har jeg ikke angret på! Allerede etter første behandling merket jeg resultater i form av at hår og hodebunn ”frisknet til”: Det matte, tørre og pjuskete håret ble mykt og blankt, mens hodebunnen etter hvert ble mindre ”rosa”. Dette ga meg umiddelbart inspirasjon til å fortsette, og nå, etter fjorten måneder med behandling kan jeg se at det har kommet nytt hår der det tidligere ikke var hår i det hele tatt. Jeg har fått et hår som jeg absolutt kan leve godt med, selv om jeg selvfølgelig ønsker at det kommer enda mer, nytt hår. Siden metoden har gitt så gode resultater har jeg bestemt meg for å fortsette med behandlingene, i hvert fall et halvt år til. Et annet viktig moment er opplevelsen av at produktene er sunne og riktige for hår og hodebunn. Hvem har ikke kommet hjem fra frisørbesøk med opplevelsen av å ha blitt dynket i ”kjemikalier”, og at det umulig kan være bra? Det er det heldigvis blitt en slutt på for meg, og jeg kan ikke få fullrost Kathrine nok. Hennes oppriktige engasjement er formidabelt.

I begynnelsen synes jeg det var ganske tidkrevende å gjøre hjemmebehandlingene, men dette er en rutine som man fort kommer inn i. Et tips kan være å legge hjemmebehandlingsdagene til helgen når man har mer tid enn ellers. Til slutt: det er dyrt, men med den effekten Trikologi metoden har hatt for meg, er det absolutt verdt det!

Kvinne, 46 år, Stavanger


Kjempeglad for at trikologibehandlingen finnes

Jeg var bare 15 år da jeg plutselig mistet nesten alt håret, det var en forferdelig opplevelse. Jeg hadde store hårløse flekker flere steder på hodet, hos hudlege fikk jeg diagnosen Alopecia og beskjed om at det ikke fantes noen kur for å få håret tilbake. Jeg hadde til slutt så lite hår at parykk ble helt nødvendig.  Heldigvis leste min mor om Trikologibehandlingen på internett og etter  bare noen måneder med denne behandlingen begynte håret å komme tilbake.  Jeg har ikke hatt tilbakefall, og nå etter seks år har jeg fremdeles mitt lange fine hår. Jeg anbefaler på det varmeste denne behandlingen til alle som mister håret.

Kvinne 21, Rogaland