TRYGG SALONG

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til TRYGG SALONG.

Vi gjør selvfølgelig alt for at smittevernreglene holdes! Vi jobber kontinuerlig for at du skal føle deg trygg hos oss. Derfor ber vi alle kunder om å fortsette å overholde FHI`s smittevernregler!

For din og vår trygghet er disse punktene viktige:

-BRUK AV MUNNBIND:  -Vennligst følg FHI“`  s anbefalinger om bruk av munnbind. Vi holder oss oppdaterte på nasjonale og lokale retningslinjer.

-KOM FRISK!  -Kom ikke til oss dersom du ikke føler deg bra, eller har luftveissymptomer. Ta hensyn til din frisør og til andre kunder. Ring oss så snart du kan for å booke om timen din.

-KARANTENE:  – FHI`s karanteneregler gjelder for alle i samfunnet. Har du vært i et land eller område med mye smitte må du forholde deg til de nasjonale retningslinjer.

-VASK/DESINFISÉR HENDENE! -Alle kunder skal rengjøre hendene sine ved ankomst.

-HOLD AVSTAND! -Vi er heldige som har egne behandlingsrom til kundene våre! Vi oppfordrer alle kunder til å komme presis til timen (ikke før). Vi kan ikke ha flere kunder i ventesonen.

-REN SALONG: -Salongen blir rengjort og desinfisert i henhold til FHI`s anbefalinger. Det legges spesiellt vekt på alle verktøy og berøringsflater.

-OPPDATERT SMITTEVERN KUNNSKAP: -Alle våre ansatte kurses i smittevern: Vi har gjennomgått NFVB og Folkehelseinstituttets smittevernkurs. Sammen sørger vi for trygge rammer!